фирми продукти
представяме
работа
 
Фаянсова плочка или чекмедже?

Това е една сравнително стара идея, която обаче не губи своята актуалност. Изключително функционалната концепция за една по-различна употреба на плочките в банята е дело на холандските дизайнери Peter van der Jagt, Erik-Jan Kwakkel и Arnout Visser. Името на концепцията е "Function Tiles" ("Функционални плочки").

С помощта на тези мултифункционални плочки се спестява ценно свободно място в банята или кухнята, като се заемат пространства, които обикновено се използват. Освен това, по този начин помещението изглежда доста по-подредено и прибрано. Подходящ избор и за онези, които обичат да разполагат със скрити и тайни места, където да прибират специални предмети.

Функционалностите на плочките могат да бъдат разнообразни – те могат да служат за вентилационни отвори, системи за регулиране, отвори за тоалетна хартия, закачалки и прочее. Вероятно най-интересен и практичен обаче е моделът, който служи за чекмедже, тъй като спестява значително пространство в банята/ кухнята, като едновременно с това е страхотно място за скриване на ключове или важни документи. Въпреки нестандартната си употреба, Function Tiles са стандартни керамични плочки с размери 15 х 15 см. Ето защо, когато са вградени в стената под формата на чекмедже, те по нищо не се различават от останалите плочки в помещението.www.droogdesign.nl


Няма коментари


ключови думи
функционални плочки, дизайн, плочки за баня, чекмедже, function tiles

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg