фирми продукти
представяме
работа
 
Барплот от вода

На пръв поглед този необичаен бар изглежда така, сякаш е изграден от вода – мокър и хладен. Всъщност барът не е нито едното, нито другото, тъй като върху него няма и капчица вода – всичко това е една реалистична имитация, изградена от стъкло. Проектът се нарича "Waterfall bar" (waterfall – "водопад") и е създаден от дизайнерите Tokujin Yoshioka и Tadao Ando. За пръв път той е показан на публиката през 2006 година, в малка частна галерия в сърцето на Токио.

Използваното за Waterfall стъкло обаче не е обикновено – то е от онзи вид, който се използва за направата на огромните телескопи за обсерваториите. Стъклото е доста по-скъпо от обикновеното, а за неговата обработка се използват специални техники, които се пазят в тайна. От този нестандартен материал е изработен масивен стъклен блок с дължина 4.2 метра, който създава уникална оптична илюзия – сякаш светлината се пречупва през огромен леден къс.https://www.tokujin.com


25 септември 2008 12:36 | отговор
От: бел
сама надали ще успееш, вземи под внимание стъклото... къде ще намериш такова, а и за домашни условия, ако е помисли ще можеш ли да си го позволиш. иначе идеята е страхотна:)
5 юни 2008 17:29 | barplod ot voda
От: mariq
i nqkva ideq kak da go napravq sama
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
барплот от вода, дизайн, интериор, Waterfall bar, нестандартен материал

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg