фирми продукти
представяме
работа
 
Интериори в кафяво и зелено

Есента променя природата, а Вие можете да обновите разцветките в дома си, за да отпразнувате нейното плодородие. Можете да добавите акценти в оранжево и червено, в зелено и кафяво. Вижте няколко интериора в кафяви и зелени краски.


Меките багри на зеленото в това помещение не натоварват погледа, а изглеждат почти неутрално. Зелените завеси се съчетават хармонично с тапицерията на табуретката, а белите и бежови разцветки ги допълват, като ги подчертават.

Интериори в кафяво и зелено


Фокусна точка в трапезарията е кафявата тапицерия на столовете, които са в наситена какаова багра. Завесите са в много блед зелен оттенък, така че остават на заден план. Другите разцветки в стаята са неутрални, освен шоколадовата кръгла маса за хранене.

Интериори в кафяво и зелено


Кухнята е обзаведена в много бледи краски на зеленото, които могат да се видят върху кухненските шкафове и върху щорите. Кафявата тапицерия на бар столовете изпъква на фона на неутралната стая, но не се натрапва, тъй като част от краските са в бежовата гама. Интересен ефект е създаден от комбинацията между неутралната керамична настилка и дървената облицовка на тавана в бежово.

Интериори в кафяво и зелено


За по-просторните помещения могат да се употребят по-наситени разцветки на кафявото, тъй като малката стая може да се стесни още повече от тъмните нюанси. В тази всекидневна е употребена градираща комбинация от кафяви краски, като най-светлите са върху настилката, а най-тъмните - върху завесите и тапицерията на креслото. Разцветките на завесите и тапицерията се съчетават толкова добре, че почти се сливат.

Интериори в кафяво и зелено


Приятните за окото нюанси на зеленото са комбинирани така, че да се създаде разнообразие от краски, без да се получава какофония от багри. Светлите разцветки са върху завесите, а по-приглушените се виждат върху декоративните възглавнички на пейката. Тапицерията на пейката е в почти неутрално сиво-зелено, което подчертава яркостта на другите багри, но не се натрапва.

Интериори в кафяво и зелено


Кафявите разцветки в спалнята са внесени основно от тапетите и завесите, макар че най-наситени са те върху леглото в нишата. Така се поддържа визуален баланс, без да се употребяват основно бели тонове.

Интериори в кафяво и зелено


Наситените краски в кухнята не са неутрални, но не дразнят погледа, а изглеждат дръзко и интересно. Кафявата тапицерия на табуретките подхожда на бежовите нюанси върху настилката и по тавана, а червените и сиво-зелени багри на кухненските шкафове допълват външния вид на стаята, без да се натрапват. Тъй като стаята е просторна, наситените разцветки не я правят мрачна и тясна.

Интериори в кафяво и зелено


Комбинацията от меки багри в кафяво и зелено в спалнята е много приятна, като фокусна точка е леглото с балдахин. Макар да са употребени почти навсякъде в стаята, разцветките не са натрапчиви, тъй като са почти неутрални. Освен това комбинацията между тях и светлата настилка и стени балансира визуално помещението. Просторната стая може да си позволи повече наситеност и дързост.

Интериори в кафяво и зелено


Меките бежови багри върху дългите завеси се съчетават перфектно с тапицерията на мебелировката, а тъмните декоративни възглавнички ги допълват. Просторната и светла всекидневна стая изглежда стилно и уютно.

Интериори в кафяво и зелено


Много приятна комбинация от светли разцветки с няколко щрихи в какаово и основа от тъмношоколадова настилка. Светлите акценти и вещи в стаята балансират визуално комбинацията, без да я натрапват.

Интериори в кафяво и зелено


Източник: traditionalhome.comНяма коментари


ключови думи
цветове за интериора, идеи за дома, полезно и интересно

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg