фирми продукти
представяме
работа
 
Цитрусови кухни

Ако сте почитатели на цитрусовите багри, вижте няколко съвета, ако искате да декорирате кухнята си в цитрусови разцветки. Цитрусите предлагат необятни възможности за краски, от светлозеленото на лайма през лимоново до розов грейпфрут.


Цветна палитра

Цитрусови кухни

Багрите са основната характеристика на цитрусовите кухни, затова трябва внимателно да подберете палитрата за стаята. Не се ограничавайте само със зелено, жълто и оранжево. Подберете багри в ярки разцветки на розово, като розов грейпфрут, като не забравяте да ги комбинирате с други ярки краски. Можете да използвате комбинация от цитрусови багри с любимите си разцветки.


Неутрална основа

Цитрусови кухни

Тъй като цитрусовите разцветки са много ярки, добре е основата в стаята да е с неутрални багри, бяло или светлосиво, а ако не обичате твърде бледите краски, можете да използвате бежово и какаово. Използвайте тези разцветки за стените и настилката, а ако искате да използвате ярките багри за шкафовете, най-добре се ограничете до кухненския остров. Ако не искате стените в кухнята да са твърде невзрачни, можете да ги боядисате в светложълто или бледо оранжево.


Интересни шарки

Цитрусовите краски изглеждат страхотно в шарки, например геометрични. Не е задължително да вмъкнете твърде ярки разцветки в шарките, те могат само да напомнят за цитрусовите багри в тяхната яркост.


Интересни вещи

Цитрусови кухни

Можете да вмъкнете в кухнята няколко интересни вещи в цитрусови разцветки или с формата на цитрусови плодове. Така само ще подсилите интересната комбинация в кухнята и ще подчертаете използваните багри. Особено ефектни са вещите, които комбинират формите и разцветките на цитрусови резенчета, като те могат да са вещи за окачване на стената или функционални вещи за кухнята.


Истински цитруси

Цитрусови кухни

Какво по-лесно от това да сложите в цитрусовата кухня истински цитрусови плодове. Можете да ги подредите във фруктиера или в прозрачна ваза. Ако искате да направите интересна фокусна точка за кухнята, нарежете разнообразни цитруси на резенчета и ги подредете по стената между 2 прозрачни вази една в друга, по-голяма и по-малка, а празното пространство напълнете с вода.


Интересна картина в цитрусови краски

Цитрусови кухни

Можете да допълните цитрусовата кухня с картина върху стената в цитрусови разцветки, ярки и забележими. Ако стените са в неутрални багри и сте употребявали ярки краски много пестеливо, голяма картина я ярки разцветки ще стои много красиво върху кухненската стена, без да се натрапва. Ако не искате да претоварите пространството в кухнята, сложете върху стената няколко по-малки ярки картини.


Източник: allwomenstalk.comНяма коментари


ключови думи
цитрусови кухни, кухня, декорация за кухня

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg