фирми продукти
представяме
работа
 
Стол ''Спор''


От деца ни учат да не решаваме споровете със сила, а с разговори. Независимо от това, този уникален стол е наречен "Спор" ("Argument") и асоциира споровете именно с боксова ръкавица. Поради тази причина седалката и облегалката му са изградени именно от боксови ръкавици. И по-точно – от 28 такива. Столът е дело на занаятчията Джон Картър (John Carter), който умело комбинира изящните изкуства и интериорния дизайн.

Дизайнът на стола е уникален и остроумен, тъй като освен с ръкопашния бой, ръкавицата за бокс се асоциира и с мекотата си. Именно поради тази причина Argument е много удобен и функционален. Освен това столът е оборудван с колелца на задните крака за повече удобство и мобилност.

Argument е с размери 76 см. (дължина), 91.5 см. (ширина) и 122 см. (височина). Столът се прави само по поръчка и е изцяло ръчна изработка. Металните части на мебела са от никелирана закалена стомана, а за седалката и облегалката са използвани истински кожени боксови ръкавици от марката Everlast. Един от недостатъците на Argument обаче е неговата цена – 5 895 долара.

www.nerdapproved.com


Няма коментари


ключови думи
интериорен дизайн, стол, мебел, дизайн, Argument

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg