фирми продукти
представяме
работа
 
Висяща камина – там, където изкуството среща новите технологии

Камината Bubble е един съвременен продукт, чиито функционалност и дизайн я правят изключително подходяща за модерния интериор. Италианският дизайнер Andrea Crosetta е използвал стомана, допълнително защитена от високи температури, за да създаде модел, който осигурява максимално изгаряне на дървото в съчетание с висока температурна ефективност. Камината има декоративен и стилен външен вид, заема малко пространство и удивлява с нестандартното си местоположение – монтирана директно в тавана. Допълнителен плюс е възможността й за завъртане.

 

Масата на камината Bubble е 90 кг. Размерите на същинското й тяло са 48 см. ширина и 100 см. дължина. Според производителите оптималното разстояние между камината и пода е 30 см. Разновидност на Bubble е камината, монтирана върху стената.

Този тип камини не са нещо ново, но и тук дизайнерът е успял да придаде на своята идея капка уникалност. Този модел се отличава с нестандартен дизайн и изключителен стил.

Източник: antrax.itНяма коментари


ключови думи
дизайн, висяща камина, интериор, нови технологии, нестандартен дизайн

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg