фирми продукти
представяме
работа
 
Кокетно решение за банята

Банята обикновено е най-уязвима, когато става въпрос за пестене на пространство. В повечето случаи, за да се предостави повече площ за останалите помещения, за нея е отделено минимално пространство. Като добавим и факта, че в банята обикновено държим множество разнообразни предмети – от козметика до хавлиените кърпи, то става ясно защо напоследък дизайнерите насочват голяма част от усилията си за развитие именно на решения на проблема с недостига на място.

Едно от тези решения е Ladybird ("калинка") – съчетание от компактна вана и тоалетка за банята, създадено от младата дизайнерка Coco Reynolds. В горната част на мебела е разположена тоалетката, която е с вградена мивка. Когато капакът на мивката се повдигне, Ladybird се превръща в кокетна вана за отмора и релаксация. Въпреки малките си размери, мебелът предлага комфорта и приятното изживявания на взимането на вана, като едновременно с това спестява пространство. И не на последно място – използва по-малко водни ресурси.

Ваната включва и удобно стъпало, което да улесни влизането и което може да бъде прибрано навътре, когато не се използва. Ladybird се предлага в 3 различни разцветки – червено, черно и бяло.

Източник: cocoreynolds.comНяма коментари


ключови думи
решения за банята, интериор, дизайн, Ladybird, мебели за баня

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg