фирми продукти
представяме
работа
 
Светещи тапети

Забравете за скучното осветление и за остарелите методи на декорация на стените – те само заемат излишно място, и рано или късно омръзват. Холандският дизайнер Jonas Samson предлага нещо съвсем различно от това, което сте виждали досега. Светещите тапети са резултат от съчетанието между съвременните технологии и класическия дизайн. Вместо триизмерни предмети, при тях се използват двуизмерни, но резултатът е далеч по-внушителен.

Докато е "изключен", тапетът изглежда като съвсем обикновено покритие върху стената. Веднъж включен обаче, върху него започват да се появяват светлинни фигури, превръщайки го в произведение на изкуството. Едновременно с това обаче, тапетът се превръща и в нестандартен източник на осветление, което потребителят може да трансформира спрямо желанието и настроението си.

Размерите на светещия тапет са 240 см. на 360 см. Източникът на светлина при него е базиран на изключително модерната напоследък технология LED, която използва т.н. светодиоди, които са "запечатани" в самия тапет. В сравнение с познатото ни класическо осветление, светодиодите използват много малко електроенергия за захранването си, като по този начин спестяват средства и щадят околната среда.

jonassamson.com19 юни 2009 14:19 | Съмнения!
От: Цанков
Като идея супер но......!Проблема ще е когато спре да свети част от картинката.Колко ли ще е живота им.Ако се наложи смяната на тапетите през година,по-добре без тях.
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
класическия дизайн, светещи тапети, осветление, интериор, двуизмерни предмети

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg