фирми продукти
представяме
работа
 
Глобус със скрит потенциал

Ето една едновременно функционална, стилна и изключително съвременна мебел. Тя обединява основните "норми" на модерния дизайн – практичност, компактност и изчистен фурутистичен външен вид. Мебелът се нарича Globus и е по идея на дизайнера Michiel van der Kley. Това е мобилно работно място с две лица. Затворен, Globus изглежда като красива украса със сферична форма, като видът му по никакъв начин не издава фантастичния потенциал, който крие в сърцевината си. Ако любопитството надделее и отворите сферата, ще откриете мултифункционално работно място – гъвкаво, мобилно и съдържащо всичко необходимо.

В сърцевината си Globus крие удобен въртящ се стол и регулируема работна площ, където да се постави лаптоп или документация. Това прави мебела идеално превъплъщение на идеята за работно място с максимална адаптивност и мобилност, което да можете да се ползва навсякъде и във всеки момент. И не на последно място – благодарение на своята компактност и гъвкавост, Globus спестява място както по време на работа, така и когато не се използва.

Мултифункционалният глобус е направен от пластмаса, съставен е от 2 полукълба и е разположен върху алуминиева основа с колелца. След като сферата бъде отворена, системата от колелца автоматично се блокира. Производителят дава възможност за избор на цветовете както на основата, така и на сферата. Цветът и материята на седалката също могат да бъдат избрани сред разнообразие от възможности.

 

 

 

Източник: stylepark.com13 юли 2009 14:05 | super ;d
От: Men
men puk me kefi :D gotino e i naistina izglejda praktichno i spestqvashto mqsto :) stiga naistina da raboti a ne samo za snimkata da e stanalo :D ako moga i az bih si vzela takova ;)
13 юли 2009 13:59 | хах
От: Пешо
Хах, човека в стола все едно е по-голяма нужда, струва ми се адски неудобно и ограничващо да се набуташ в този глобус :-) за 10039 $
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
глобус, модерен дизайн, мебел, интериор, мобилно работно място

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg