фирми продукти
представяме
работа
 
''Летящият'' стол от Дания

Този невероятен модел се нарича Flying Chair ("Летящ стол") и е дело на датския дизайнер Phillip Grass. За съжаление той не може да лети, но пък за сметка на това изглежда страхотно. Моделът представлява дигитален прототип на стол от лакирано фибростъкло с тапицирана с кожа седалка от специална пяна. Скулптурната му концепция е замислена като вид пилотска седалка, предназначена за почивка по време на полет. Дизайнът на Flying Chair е изключително красив и изчистен, превръщайки модела в своеобразна мебел – скулптура. При сядане, специалната структура на стола създава усещане за носене във въздуха, като едновременно с това представлява радост за очите на околните.
Дизайнерът Phillip Grass е автор и на един друг модел, чиято концепция е доста сходна. Моделът се нарича Landing ("Приземяване") и също е дигитален прототип. Той е направен от огъната под определена форма неръждаема стомана и фибростъкло, а седалката му отново е от тапицирана с кожа пяна.www.phillipgrass.com


Няма коментари


ключови думи
летящ стол, дизайн, Flying Chair, мебел за сядане, стол от лакирано фибростъкло

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg