фирми продукти
представяме
работа
 
Стол ''Удари ме''

Виждали сме какви ли не странни мебели, но ето това е нещо ново – плащаш 6020 долара, за да удряш с чук получената мебел. Всъщност полученият срещу тези пари артикул не е точно мебел, а по-скоро куб (или по-скоро паралелепипед), направен от стомана с дебелина 1.25 мм. Целта е потребителят сам да оформи своя фотьойл, като го удря с тежък чук до получаване на желаната форма. За тази цел в цената дори е включен именно такъв чук. Продуктът се нарича Do Hit Chair ("hit" – удрям и "chair" – стол) и се препоръчва от производителите като своеобразна терапия срещу натрупания гняв.

Столът е част от колекцията на компанията Droog, а дизайнер е холандецът Marijn van der Poll. Първият модел е създаден още в края на 1999 година, но през 2007 е обновен от своя автор. За щастие на тези, които не са особено уверени в творческите си заложби, столът се предлага и в готов вариант, смачкан от самия дизайнер. Относно удобството и качествата на получения в крайна сметка фотьойл обаче нищо не се споменава. В първоначалния си вид стоманената кутия е с размери 100 х 70 х 75 см.www.droogdesign.nl


Няма коментари


ключови думи
стол, мебел, дизайн, оформяне на фотьойл, Do Hit Chair

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg