фирми продукти
представяме
работа
 
Цветен апартамент с много характер

Малкият цветен апартамент е трансформиран в чудесен оазис за собствениците, които употребяват разнообразни разцветки, за да разчупят скучната визия на малките стаи.


Меки разцветки

Цветен апартамент с много характер

Комбинацията от меки пясъчни разцветки, синьо и розово не стои натрапчиво, а подчертава функционалната мебелировка и добре подбраните акценти. Завесите са в една тоналност с част от декоративните възглавнички и стените. Розовите щрихи подчертават цялостното излъчване на стаята и създават интерес. Обзавеждането на кътчето, което се оформя за всекидневна стая, е практично и ненатрапчиво, а огромният килим върху настилката обхваща няколко зони в стаята.


Домашен уют

Цветен апартамент с много характер

За да не е комбинацията от пастелни разцветки твърде сладникава, мебелировката разполага с очарованието на котидж и на модерното обзавеждане. Кремавите багри не позволяват на сините стени да са твърде натрапчиви и подчертават дървесните разцветки. В малка ниша до стената е оформена зона с шкаф, който е трансформиран частично, за да се употребява като маса за работа. Когато не се употребява, подвижният метален стол може да се дръпне настрани.


Ненатрапчиви вещи в малката стая

Цветен апартамент с много характер

Някои от характерните черти на сградата са запазени, така че в комбинация с модерна мебелировка те стоят интересно, без да се натрапват. Вместо ламперия, върху стените е оформена релефна облицовка в бяло, която контрастира на щрихите в кафяво. Стаята включва две зони за разговори, като едната е оформена до камината, работна зона и шкаф.


Малка кухня

Цветен апартамент с много характер

Малката кухня е с разположение от двете страни на пътеката, с малък прозорец, който прави малката стая визуално по-обширна. Част от вратичките на шкафовете са остъклени, за да се разшири оптически пространството в стаята. Разцветките са светли и меки, с няколко цветни щрихи. Комбинацията от котидж очарование и модерно обзавеждане е оформена така, че да вземе най-хубавите характеристики от двете. Стандартните дръжки на вратичките са заменени със стъклени за шикозност.


Разцветки в стаята

Цветен апартамент с много характер

Малкото функционално кътче до стената в кухнята играе ролята на трапезария. Стените в стаята са в същата синя разцветка като тези във всекидневната стая, същата релефна облицовка в бяло обхваща всяка стена, а върху настилката има бяло килимче, което я покрива частично. До масата се намира вратата за съседната стая и вратата на кухненското килерче, която разполага със завеска в зелено.


Стилна малка спалня

Цветен апартамент с много характер

Малката пастелна спалня разполага с камина, а малкото легло е позиционирано под прозореца с лавандулови завеси. Същите разцветки могат да се видят върху тъканите в стаята, а тяхната наситеност разчупва неутралната комбинация от багри. В стаята има пространство за шкаф и за фотьойл, а върху настилката има килим в бяла разцветка. Интересна част от стаята е полилеят, който привлича внимание и подчертава характеристиките на малката стая.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, декорация, малки жилища

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg