фирми продукти
представяме
работа
 
Компактна, красива и практична холна масичка

Младият дизайнер от Сингапур Low Lin Kiat е автор на този изключително красив проект, чиито единствен недостатък е това, че засега съществува само като концепция. Проектът представлява малка кръгла масичка за кафе, чиято форма напомня тази на красиво оформено речно камъче. Името на мебела е Kuroi, което на японски език означава "черен цвят".

Дизайнът на масичката е част от цял модул, свързан със световноизвестните кристали Swarovski. В случая кристалите са част от украсата на мебела – те са вградени в самата повърхност, образувайки красива шарка. Шарката напомня на деликатна лозова реса, промъкваща се от вътрешността на масата, сякаш приканвайки потребителя да провери какво се крие там. Всъщност вътрешността на Kuroi представлява специална ниша, скрита от погледите с помощта на кокетно подвижно капаче. В нея могат да се поставят всякакъв вид предмети – списания, вестници, суха храна, аксесоари и прочее. Масичката, както и специалната плоскост – капаче, са направени от абаносова дървесина, известна с тъмния си, почти черен цвят, и високото си качество.

www.coroflot.com


7 февруари 2008 14:49 | Zaglavie
От: Ime
mnogo hubava statia :)
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
дизайн, маса, холна масичка, практична мебел, украса

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg