фирми продукти
представяме
работа
 
Креативни мебели от картон

Устойчиво. Зелено. Екологично. Тези думи означават много за любителите на дизайн в днешно време! Ето защо беше само въпрос на време преди мебелите от картон да станат функционален и стилен начин за използване на рециклирани материали.
Картон? Да, картон! Компании като Karton издигат мебелите от картон до нови висоти, изразяващи се в оригинална геометрия и изключителна здравина. Мебелите от картон са евтини, транспортират се лесно, а когато решите, че не ви трябват може да ги дадете за рециклиране.

Креативни мебели от картон

Повечето мебели от  картон са на супер достъпни цени. Разбира се има и по-скъпи модели, които приличат по-скоро на произведения на изкуството, отколкото на мебели. В тази статия ще ви покажем по-достъпните и функционални модели, които всеки може да си позволи.

Столове от картон

Креативни мебели от картон

Дали картонът е достатъчно здрав, за да издържи човешко тяло? Може да се обзаложите! Силата се крие в проектирането. Тези столове се сглобяват за секунди, а цената им е уникално ниска.

Маса от картон

Креативни мебели от картон
Тази маса е практична, стилна и преносима. С три сгъваеми чекмеджета, тази картонена маса със сигурност ще покрие всички изисквания за функционалност. Най-добрата част е, че ако не ви е нужна, можете да я сгънете и да я съхранявате в чанта.

Картонени стелажи

Креативни мебели от картон

Картонените стелажи придават съвременно индустриално звучене на интериора. Тези рафтове могат да се регулират, позволявайки ви да персонализирате стелажа, така че да пасва най-добре на вашите нужди.

Обзавеждане за спалня от картон


Креативни мебели от картон

Ето и няколко предложения за картонени мебели за вашата спалня. Доверете ни се, идеята наистина е добра! Картоненото легло с чекмеджета и нощно шкафче издигат дизайна на картонени мебели на друго ниво. Леглото може да се конвертира от единично в двойно, само за няколко минути, а чекмеджетата осигуряват много пространство за съхранение на вещи. Нощното шкафче може да издържи теглото на настолна лампа, книги или каквото друго ви е потребно.

Мултифункционален картонен фотьойл

Креативни мебели от картон

Креативни мебели от картон

Какво бихте казали, ако фотьойлът във вашия хол може да се превърне в легло? Защо да не спестите място за себе си, или да си осигурите легло за гости? Освен като фотьойл и легло, този функционален стол разполага с опция  да се превърне и в комфортен шезлонг.

След всичко казано дотук, бихте ли си купили картонени мебели за вашия дом? Според нас тези мебели са иновативни, стилни и артистични. Освен това се евтини, а цветът им наподобява дървесина.

Източник: decoist.com







Няма коментари


ключови думи
мебели, мебели от картон, креативни мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg