фирми продукти
представяме
работа
 
Вана за цветотерапия

Банята вече е нещо повече от място, където взимаме душ или вана и излизаме. Тя се е превърнала в място, където се освобождаваме от натрупания стрес и релаксираме не само физически, но и психически. Ето защо много дизайнери са превърнали елементите от интериора на помещението в произведения на изкуството и наслада за тялото и душата.

Ваната Baleina на френската компания Thalassor е именно едно от тези произведения – съчетание между вана, красива скулптура и изящен фонтан. По форма тя напомня пашкул или кит, от чиято опашка водата извира като мъничък водопад и се влива в недрата на съда. Името "Baleina" вероятно идва от френската дума "baleine", което означава "кит".

Ваната има опция за джакузи с хидромасажна струя, както и система за цветотерапия, включваща 512 цвята. В предната й част са разположени 3 кранчета за регулиране на температурата. Освен всички споменати възможности, към стандартния модел може да се добавят допълнителни екстри – CD и mp3 плейър, FM радио и други. Размерите на ваната са 150 х 150 см.
www.douche.fr


Няма коментари


ключови думи
баня, вана, дизайн, релаксация, идеи, интериор, цветотерапия, Baleina, джакузи

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg