фирми продукти
представяме
работа
 
Мебели със скрит потенциал

На повечето от нас доста често се налага като с вълшебна пръчица да трябва да изнамерят няколко допълнителни места за сядане. В повечето случаи обаче това е една доста трудна задача - заради липса на достатъчно място за съхранение на повече мебели или защото предпочитаме един по-изчистен интериор без много елементи. Именно за такива моменти идеално решение могат да бъдат тези невероятни мебели, дело на дизайнера Stefano Bigi.

Серията се нарича Globos и се състои от няколко различни модела мебели за сядане. Общото между тях обаче е фактът, че всички те имат скрит потенциал – малки столчета-табуретки, скрити в ядрото на всяка седалка (по 2 във всяко ядро). Самият комплект от 1 фотьойл и пейка може да побере 4 човека, но заедно с допълнителните табуретки в тях общият брой места за сядане става 12.

Дизайнът на Globos е изключително елегантен и красив – със заоблени линии и решен в червено-бяла цветова комбинация. Използваният материал е подсилена пластмаса за рамката и полиуретанова пяна с полиестерни нишки за тапицерията. Покритието е от тъкан или кожа.

Размерите на пейката са 56 х 36 х 34 см. (съответно дължина, ширина и височина), а тези на фотьойла – 65 х 78 см., като височината на седалката е 44 см.

www.lacividina.com


19 декември 2013 15:14 | mebeli sas skrit potencial
От: megi
mnogo funkcionalno i prakti4no
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
мебели, дизайн, интериор, мебели за сядане, Globos, фотьойл

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg