фирми продукти
представяме
работа
 
Бохемски интериор – идеи и вдъхновение

Eклектика, романтика, приумици, миксиране на различни стилове  – с тези думи най-точно може да се опише бохемският начин на живот. Преобразяването на дома с интериор, инспириран от бохемската култура е всичко друго, но не и скучно - това е мода от бъдещето, спокойствие, уют, изискан стил за декориране. В тази статия ще ви покажем няколко идеи, които ще ви вдъхновят и ще ви накарат да внесете в дома си бохемски привкус. Забавлявайте се с мъниста, шалове, шантави модели и принтове, цветни палитри, миксирани с меки тонове и много аксесоари, вдъхновени от природата.
 

Бохемски интериор – идеи и вдъхновение

Ключът към постигане на бохемския стил се крие в смелото смесване и комбиниране на модели, които на пръв поглед са несъвместими. Харесвате ли ивиците, пъстрите десени, винтидж аксесоарите, светския вид? Ако отговорът ви е положителен, тогава пристъпете към действие – включете всички тези неща в обзавеждането, но в умерени количества, без да прекалявате. Истинският бохемски интериор се познава по това, че неща, които на пръв поглед са несъвместими, добре съчетани всъщност изглеждат перфектно.
 

Бохемски интериор – идеи и вдъхновение

Характерна особеност на бохемския интериор е наслояването – подреждането едно върху друго на няколко възглавници, одеяла, килими, пердета с различни щампи, десени и цветове и тяхната умела комбинация. Разположени върху леглото, дивана, прозореца или дървения под, всички те създават усещане за шик и внушават спокойствие и уют.
 

Бохемски интериор – идеи и вдъхновение

Ярките цветове са друг ключов момент в бохемския декор. Не се страхувайте да комбинирате  цветове като червена боровинка и електриково синьо с по-меките им нюанси (божурено червено и ментово зелено). Уравновесете драматичните тонове с фини неутрални, но вместо стандартното бяло и кремаво опитайте такива цветове, които имат щипка цвят в себе си. Използвайте пясъчно кафяво или светлолилаво за основа, а върху нея смело нанесете изумрудено зелено и жълто.
 

Бохемски интериор – идеи и вдъхновение
 
Бохемски интериор – идеи и вдъхновение

Бохемски интериор – идеи и вдъхновение

Няколко снимки, окачени на подходящото място върху стената, няколко уникални джунджурийки, поставени върху перваза на прозореца или букет от пера и клонки в красива ваза – всичко това подсилва бохемския интериор. Бъдете различни, бъдете креативни, бъдете нестандартни! Златни свещници, пълни с ярко оцветени свещи, шалове вместо покривка на масата, бамбук в кухнята – включете всичко, което харесвате в обзавеждането на дома си.


Източник: homedit.comНяма коментари


ключови думи
идеи за дома, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg