фирми продукти
представяме
работа
 
16 хитри идеи с плетени кошници - 2

Ако не разполагате с много пространство в стаите или искате да вкарате в ред неразборията, можете да употребявате в интериорите кошници. Те могат да са с различни размери и различна форма, затворени или отворени, могат да се поставят в шкафове, на рафтове или на пода. В тях можете да съхранявате вещи, които употребявате рядко или пък ползвате ежедневно. Кошниците не са само функционални, те могат да са цветни и ярки, за да внесат багри в стаята.

16 хитри идеи с плетени кошници - част 1


9. Офис в кошница

16 хитри идеи с плетени кошници - 2

Можете да съхранявате работните папки по месеци и по години в кошнички с капак. Можете да съхранявате кошничките една върху друга, а в предната част да поставите бележка какво съдържат. Добре е те да са достатъчно високи, за да поберат изцяло папките, така че капакът да може да се затваря, за да ги съхранявате, когато не ги употребявате. Можете да ушиете калъф за вътрешността на всяка кошничка, за да можете да го перете.


10. Кошници за детската стая

16 хитри идеи с плетени кошници - 2

Върху закачалки, които сте монтирали върху стената, можете да окачите няколко плетени кошници, в които да съхранявате играчки, книги и дребни вещи. В предната част на кошниците можете да поставите бележка или да захванете монограм, за да се знае какво съдържат. Можете да поставите стенните кошници в детската стая или в антрето, с различна големина за различните вещи.


11. Кошница под седалката


16 хитри идеи с плетени кошници - 2

Дълга кошница или няколко по-малки кошници можете да поставите в долната част на пейка в антрето или във всекидневната стая. Под седалката те няма да заемат много пространство, а могат да се употребяват за съхранение на вещи в стаята. Ако не разполагате с подходяща пейка, можете да я оформите от стара масичка за кафе, върху която да захванете мека седалка и възглавници.


12. Кошници във всекидневната стая


16 хитри идеи с плетени кошници - 2

В долната част на масичката за кафе можете да поставите плетени кошници, в които да съхранявате част от вещите. Те могат да се държат под масичката или в отделението й, а визията им е особено подходяща за стая с плетени мебели.


13. Кошници под леглото

16 хитри идеи с плетени кошници - 2

Ако не разполагате с достатъчно пространство в спалнята, за да съхранявате спалното бельо в ракла, можете да употребявате големи плетени кошници. Тях можете да съхранявате под леглото, за да не заемат пространство в стаята. В зависимост от големината им, можете да съхранявате в тях одеала, възглавници, бельо. За да не повредите настилката с повърхността на кошниците, захванете в долната им част филцови кръгчета.


14. База за грижа за чистотата

16 хитри идеи с плетени кошници - 2

Стандартната баня обикновено е твърде малка, за да можете да съхранявате в нея всички необходими вещи. За да не се налага да търсите из цялата баня препаратите за ежедневно почистване на повърхностите, дръжте ги в метална кошница под мивката или под шкафа за баня. Ако в къщата има малки деца или животни, трябва да поставите кошницата нависоко, на недостъпно за тях място.


15. Пространство върху стената


16 хитри идеи с плетени кошници - 2

Вместо под мивката, можете да окачите кошница за съхранение на вещите в банята върху стената на стаята. Можете да я захванете с Г-образни скоби или върху закачалка, така че да можете да окачвате в долната част хавлиените кърпи за баня.


16. Кошници за банята

16 хитри идеи с плетени кошници - 2

Можете да употребите малкото място, което се оформя в ниша в стената на банята, за да съхранявате кошници за вещите. Оцветете външната повърхност на кошниците в еднаква разцветка, за да ги унифицирате, а в предната им част можете да захванете бележка със съдържанието им. Ако ги поставите в шкаф зад стъклени вратички, банята ще изглежда по-спретната и по-просторна.

Източник: bhg.com







11 ноември 2012 23:55 | кошници
От: галя
чудесни са!
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
плетени кошници, идеи за дома, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg