фирми продукти
представяме
работа
 
Дигитално бюро

Едно практично решение за хората с динамично ежедневие, които трябва да са подготвени за всякакви непредвидени ситуации. Flux е комбинация от дигитално бюро и седалка към него. То е с модерен дизайн и компактна форма, и е създадено от австралийския дизайнер Shane Crozier.

Бюрото е модернизирано по невероятен начин – то съдържа електрозахранваща система и специална ниша, достъпът до която става с помощта на лек натиск с дланта на ръката. Мебелът е специално създаден за работа с лаптоп, като осигурява удобен достъп до електричество, без да се налага да се оплитате в кабели. "Обвивката" му е твърда и здрава, но от долната страна на плота има мека подложка, която предпазва колената от нараняване по време на седене. Едновременно с това дизайнът на Flux е изключително изчистен, компактен и удобен. На този етап обаче моделът е само на ниво прототип.


www.coroflot.com


Няма коментари


ключови думи
бюро, практични решения, идеи, дизайн, мебел, мебел с компактна форма

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg