фирми продукти
представяме
работа
 
Светлина с лекотата на пеперуда

Това необикновено осветително тяло е наречено "Пеперуда" (The Butterfly Light) и е създадено от японската компания Vinta. Също както грациозното насекомо, то се движи във въздуха леко и безшумно, придавайки на интериора елегантност и стил.

Повърхността на осветителното тяло е разделена на две части и така то може да бъде "сгъвано" и "разгъвано" в зависимост от желания тип и количество светлина. Идеята за тази нестандартна форма идва от формата на прегънат на две лист хартия. При прегъването обаче, двете плоскости се разминават леко една с друга и това не е случайно – така потребителят се подсеща "разгъне" панела, за да се възползва от целия капацитет на осветителното тяло.

В отворено състояние уредът е с размери 600 мм. (ширина) х 100 мм. (дължина) х 10 мм. (височина), а в затворено – 20 х 120 х 300 мм. Материалът, от който е направено осветителното тяло е алуминий.



www.vinta.jp






Няма коментари


ключови думи
интериор, лампа, пеперуда, осветително тяло, украса, дизайн, елегантност

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg