фирми продукти
представяме
работа
 
Кресло от балончета

Ето още нещо за любителите на нестандартни мебели за сядане – фотьойл, създаден от 5 големи и 5 малки "балончета", здраво свързани помежду си. Дизайнът му е на американската компания Realm Dеkor и е вдъхновен от практичността на надуваемите мебели.

Балончетата на мебела са направени от изключително издръжлива и висококачествена винилова материя, която е едновременно здрава, но и лека. Това дава възможност креслото да бъде местено с лекота из цялото жилище и да бъде използвано на различни места. То предлага изключителен комфорт и много добра опора на гърба при сядане – сякаш седите върху облак. Мебелът е преносим при пътуване и може да се надува от човек или с помощта на помпа.

Като допълнителна възможност, в основата на фотьойла има специално отделение, което може да бъде напълнено с вода, за да се постигне по-голяма стабилност на мебела. Креслото се предлага в няколко различни разцветки: бяло, черно, розово, виолетово и дори с шарката на футболна топка. В зависимост от модела, размерите на мебела могат да бъдат 92 х 74 х 68 см. (стандартен модел) или 130 х 85 х 105 см. (голям модел).
www.realmdekor.com


11 декември 2009 11:06 | многоооо яки
От: Росица
Страхотни кресла.Къде ги има и колко струват?
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
кресло, мебел, дизайн, практичност, идеи, балончета, издръжливост

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg