фирми продукти
представяме
работа
 
Креативен аквариум за рибки

Аквариумът е дело на дизайнера Joe Doucet, а идеята му е да предложи на декоративните рибки една хармонична среда за живеене, като едновременно с това създаде изящен и красив аксесоар за дома. Моделът се нарича Flow, което на английски означава "течение, струя", но също така е свързано и с думата за "рибка" (Fish).

За любителите на рибки е ясно, че водните растения са неотменна част от околната среда в аквариума. В този случай дизайнерът заменя скучноватите стандартни водорасли (или още по-лошо – изкуствени растения), разположени хаотично из аквариума, със специално отделение, в което се поставя избраното растение. Така формата на Flow съчетава в едно стъклена купа – аквариум с поставка за зеленината. Тези два елемента образуват едно цяло, но могат да бъдат отделени един от друг по всяко време.

Аквариумът е подходящ за всеки един вид декоративна рибка, която не изисква голямо пространство за живеене. Ядрото на Flow позволява вътре да бъде поставено всякакъв вид растение или дори цвете, като смяната става изключително лесно. Така можете да разнообразите интериора, без да подлагате на опасност живота на рибката. Зеленината ще бъде част от нейната среда, но няма да й навреди, дори ако се окаже, че даденото растение е отровно за нея.

www.joedoucet.com


8 януари 2009 18:36 | аквариум
От: Arsi
да знаете дали този креативен аквариум се продава в Блъгария и ако може ми кажете къде да го намеря ще ви бъда много благодарна:)
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
аквариум, дизайн, декорация, аксесоар

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg