фирми продукти
представяме
работа
 
Масичка за кафе - аквариум

Една прекрасна идея за интериора, която включва в себе си два елемента – масичка за кафе и аквариум с рибки. С нейна помощ можете да си пиете всяка сутрин кафето на фона на изумруден пейзаж с водорасли, камъчета и плуващи рибки. Този тип мебел-украса съчетава практичността на мебелите с красотата и хармонията, които внася в дома морският свят в аквариума.

масичка

Структурата на масичката е идентична до тази на обикновен аквариум, с тази разлика, че тук се използва засилено стъкло – особено що се отнася до плота. Целта разбира се е да се предотвратят евентуални инциденти, тъй като тук аквариумът понася значително по-големи тежести от обикновено. Освен това, моделът съдържа всички необходими съоръжения за отглеждане на морските обитатели и растителността във вътрешността на масичката.

Вътрешността на аквариума може да бъде разнообразна, в зависимост от модела и от желанието на потребителя. Вътре в него може да бъдат аранжирани водорасли, камъчета, украси, пясък и изобщо всичко онова, което би могло да се сложи в един обикновен аквариум. За по-голяма стабилност отдолу се добавя специална основа, която служи за подложка на аквариума-масичка. С подходящо осветление пък масичката за кафе се превръща в истински шедьовър.

масичкаИзточник: theaquariumshop.co.uk


1 юни 2008 22:51 | syper
От: Radi
Ideiata e strahotna bih iskala da nautsa za tsenata ako se prodavat
12 ]
11 резултата в 2 страници


ключови думи
масичка за кафе, дизайн, аквариум, интериор, декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg