фирми продукти
представяме
работа
 
Масичка за кафе - аквариум

Една прекрасна идея за интериора, която включва в себе си два елемента – масичка за кафе и аквариум с рибки. С нейна помощ можете да си пиете всяка сутрин кафето на фона на изумруден пейзаж с водорасли, камъчета и плуващи рибки. Този тип мебел-украса съчетава практичността на мебелите с красотата и хармонията, които внася в дома морският свят в аквариума.

масичка

Структурата на масичката е идентична до тази на обикновен аквариум, с тази разлика, че тук се използва засилено стъкло – особено що се отнася до плота. Целта разбира се е да се предотвратят евентуални инциденти, тъй като тук аквариумът понася значително по-големи тежести от обикновено. Освен това, моделът съдържа всички необходими съоръжения за отглеждане на морските обитатели и растителността във вътрешността на масичката.

Вътрешността на аквариума може да бъде разнообразна, в зависимост от модела и от желанието на потребителя. Вътре в него може да бъдат аранжирани водорасли, камъчета, украси, пясък и изобщо всичко онова, което би могло да се сложи в един обикновен аквариум. За по-голяма стабилност отдолу се добавя специална основа, която служи за подложка на аквариума-масичка. С подходящо осветление пък масичката за кафе се превръща в истински шедьовър.

масичкаИзточник: theaquariumshop.co.uk


17 юни 2010 14:55 | ideq
От: Martin
:) taka 6te se se6tate da hranite ribkite dokato si piete kafeto :):):)
11 ноември 2009 19:58 | хубаво
От: пами
много е хубав и готин
17 май 2009 19:51 | цената
От: елица
видях шестоъгълната маса да се продава в един магазин за рибки във варна.струваше към 1200 лева.
20 февруари 2009 18:57 | mnenie
От: plamen
iskame da nau4a za cenata a ne samo da se drazna kato gi gledam 6toto taq maca e mnou qka
31 октомври 2008 15:14 | аквариум
От: нели
що за глупости ,разбира се ,че нищо не им пречи на рибките, дали ще ги гледаме отгоре или отстрани, ако са някъде по шкафове и маси, или отдолу като в океаниумите им е все едно. Просто незнам как ще се чувствам аз, ако масата ми все нещо мърда, защото такова ще е впечатлението отначало.
31 октомври 2008 14:24 | мнение
От: познавач
е то не е задължително да се поставят рибки вътре - достатъчно е да се създаде пейзаж, той ще е достатъчно красив, дори без рибки вътре. Освен това така рибите разполагат с много повече пространство от един обикновен аквариум. По тази логика не трябва и в аквариум да ги поставяме - те ако собствениците нямат съзнание за грижа за животинките където и да ги поставят рибите все ще страдат.
31 октомври 2008 13:41 | нищо ново под слънцето
От: МАЯ
нищо ново под слънцето,някакъв американски рапър си беше направил кресло чиито подлакътници бяха аквариуми..аз като малка имах аквариум който всъщност беше в кутията на стар телевизор опера ..и все пак нищо ново под слънцето ..това е идея а всеки е свободен да я използва или не ...
31 октомври 2008 13:37 | 9ko
От: rosex
abe ve4e mi pisna ot prirodoza6itnici i zooza6itnici kakvo i e na masata mnogo e 9ka estestveno 4e 6e ima ribki nali zatova sa jivotnite da dostav9t radost na horata za tova sa na tozi sv9t ,no me pritesn9va 4e 6e ponamirisva ot ribkite 6e iska griji pak i ako i sloji6 pokrivka 6e trup9sat ina4e e mnogo 9ko moje i sas skorpioni da napravite i si kupuvam vednaga
31 октомври 2008 13:00 | Стол за чай - клетка !
От: Gabster
Това е ненормално! Да - ние сме най-великите на планетата и ще правим каквото си искаме, за да се изгаврим с останалите същества. Нека ги затворим и в столове, в гардероби и във водните си легла ...
31 октомври 2008 12:34 | а животните?
От: никбу
Помислихте ли си какъв стрес ще е за горките животни непрестанно някой да се завира в тях, да ги побутва с колене, да им тропа по покрива и т.н. ... Сиг. не - само ние сме пъпът на вселената...
1 ] 2
11 резултата в 2 страници


ключови думи
масичка за кафе, дизайн, аквариум, интериор, декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg