фирми продукти
представяме
работа
 
Huit Sofa – канапе във формата на осмица

Творбата на младия френски дизайнер Emanuel Laffon de Mazieres е едно съвременно превъплъщение на стила и елегантността в интериорния дизайн. Създадено във формата на цифрата "8" ("huit" на френски означава "осем", "осмица"), това необикновено канапе за двама е символ на безкрайност и безграничност. То е още едно доказателство колко необикновени неща могат да се получат, ако се съчетаят умело два най-обикновени елемента – в случая цифрата 8 и концепцията за канапе.

Безкрайната линия на мебела се движи по такъв начин, че той изглежда различно в зависимост от това откъде ще бъде погледнат. На различните места тя е с различна големина, създавайки своеобразен каскаден ефект.

Дизайнът на канапето е изключително опростен и съвременен. Благодарение на разчупената линия, в двата противоположни края на "осмицата" се образуват две отделни уединени пространства за сядане. Така двама души могат да бъдат близо един до друг, като едновременно с това запазят за себе си късче от личното си пространство.

Канапето се предлага само в една разцветка – класическото съчетание между бяло и червено.www.emmanuel-laffon.com


Няма коментари


ключови думи
канапе, мебели, дизайн, интериорен дизайн, разчупен дизайн, мебел за сядане

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg