фирми продукти
представяме
работа
 
Полезни джаджи и аксесоари за басейна

Горещите дни са чудесна опция да се разхладите във водата на басейна или да релаксирате на морето. За да релаксирате по-ползотворно можете да употребите някоя от тези полезни джаджи, за басейна у дома или на ваканция.

1. Очила за басейн с вградена камера

Полезни джаджи и аксесоари за басейн

Плувайте и правете снимки на подводните красоти, без да се налага да използвате ръцете си. Тези плувни очила имат вградена камера, с която можете да правите снимки с високо качество. Тя е водоустойчива и може да действа на дълбочина под водата до 5 метра.


2. Водно кресло

Полезни джаджи и аксесоари за басейн

Надуваемата водна джаджа може да се постави в басейн или да се използва в морето, ако няма течения. Тя е с компактни размери и се надува за минути. Осигурява часове релаксация върху водната повърхност на малки и възрастни. Креслото разполага с поставка за главата и две странични облегалки, върху които можете да отпуснете ръце.


3. Охладител над водата


Полезни джаджи и аксесоари за басейн

Надуваемата поставка може да се употребява в басейн или в река. Разполага с капак, който се затваря с цип, за да запази ледените кубчета във вътрешността по-дълго време. Вътре в нея можете да съхранявате кенове с напитки, които да се охлаждат за консумация. Отстрани на поставката могат да стоят напитки, плодове, сладолед. Лакомствата са достъпни, тъй като поставката с охладител стои над водата и може да се мести навсякъде с Вас.



4. Водно канапе с охлаждаща система


Полезни джаджи и аксесоари за басейн

В тази надуваема основа могат да стоят двама човека. Те разполагат с облегалка и охлаждаща система за напитки. Седалките са с мрежесто дъно за охлаждане, а основата е от винил. Встрани на седалките има дръжки и поставки за чашки. Размерите на основата са 239 х 140 см, а винилът е с дебелина 0.46 мм.


5. Поток за басейн


Полезни джаджи и аксесоари за басейн

Джаджата може да се постави на ръба на басейн, за да имитира действието на водата в река. Ако за Вас плуването в басейн не е достатъчно упражнение, а стоенето във водата е твърде скучно, тази опция ще Ви накара да се раздвижите. За да стегнете мускулатурата си пуснете джаджата да работи и се пробвайте да плувате във водата, чието движение пресъздава бурните води на поток.



6. Водна рампа


Полезни джаджи и аксесоари за басейн

Ако имате куче или дете, което се учи да плува, поставете водната рампа в басейна или в езеро. Така те ще могат да се изкачват по повърхността, за да излязат от водата. Преносимата джаджа можете да носите със себе си на ваканция или пикник, изработена е от изкуствен материал и се захваща за основа с въжета.


7. Плавници тип делфин

Полезни джаджи и аксесоари за басейн

Страхотна тренировка за мускулатурата, плавниците могат да се използват за движение тип риба. Гъвкавата основа дава възможност да замахвате с два крака и да се движите бързо във вода. Може да се употребява във водите на басейн, на река, на язовир, на езеро, на море. Гумените захватки държат стъпалата стабилно и не им позволяват да се изместват.



8. Шнорхел

Полезни джаджи и аксесоари за басейн

За басейн, за река или за море, тази джаджа ще Ви позволява да се наслаждавате на красотите под повърхността на водата и да плувате по брега на дълбочина до двадесетина сантиметра. Тя е оборудвана със система за движение на въздушните струи, с клапа за почистване от вода и с ластик за стабилна захватка върху главата, така че да можете да се движите свободно.


Източник: gadgetsharp.com







Няма коментари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg