фирми продукти
представяме
работа
 
Създайте красив фон за кухненските шкафове

Този бърз и лесен проект ще Ви помогне да създадете една по-приятна атмосфера в кухнята или трапезарията си. Резултатът от това ще бъде, че когато отговорите шкафа или погледнете рафтовете, вместо голата стена или обикновена дървена повърхност ще видите красива картина. Проектът е особено подходящ за шкафове със стъклени врати, тъй като фонът ще бъде видим през цялото време.Необходими инструменти и материали:
• подходяща тъкан
• ножици
• рулетка за измерване
• тапицерски телбод

Инструкции:
1. Ако имате тази възможност, махнете рафтовете от шкафа, за да можете да работите върху цялата площ във вътрешността му.
2. Измерете височината и ширината на така образувания правоъгълник върху стената, в рамките на шкафа.
3. Добавете към измерените стойности по около 5 см. толеранс - както към общата височина, така и към общата ширина. Изрежете тъканта спрямо така получените размери.
4. Започнете от горната част – прегънете част от тъканта (около 2.5 см.) и я прикрепете към стената (или гърба на шкафа) с помощта на телбода. Работете бавно и внимателно, като се стараете да държите тъканта равна, но и без да я опъвате прекомерно.
5. Когато достигнете до ъгъл, срежете малък диагонален прорез, така че да можете да прегънете излишната тъкан отдолу (така, както се опакова подарък). След това продължете работата с телбода както обикновено.
6. Ако желаете да скриете телбодчетата, можете да използвате пистолет с лепило, за да ги покриете, а след това ги украсете с панделки или декоративна обшивка.

www.diyideas.comНяма коментари


ключови думи
кухня, декорация, интериор, идеи, проект, красива кухня, трапезария

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg