фирми продукти
представяме
работа
 
Интересни подложки за сервиране

Подложките за сервиране са задължителен аксесоар във всяка една кухня. Независимо дали ще вечеряте със семейството си или ще посрещате гости, тези на вид незначителни предмети придават завършен вид на масата. Събрахме за Вас най-интересните като дизайн подложки за хранене.

1. Подложки от мъх
  
Интересни подложки за сервиране

Комплектът включва 4 подложки, всяка една от които е изработена от различни мъхове, предварително обработени с цел да запазят доброто си състояние. По този начин всяка една подложка има уникален нюанс и текстура. Основата на подложките е от бамбук, а сред мъхчетата се забелязват още лишеи, клонки и борови шишарки. Поканете природата на масата си с тези ръчно изработени аксесоари. Подложките от мъх могат да се използват и като пана за стената.


2. Подложки с диаграма
  
Интересни подложки за сервиране

Има един трик, който помага да се ориентирате с коя вилица да започвате вечерята си в изискан ресторант. Правилото "отвън навътре" гласи, че най-външните прибори се използват първи, а тези, които са най-близо до чинията - последни. Така ще се сигурни, че спазвате етикета на хранене, но сега си представете, че Вие трябва да наредите масата за изискани гости. В помощ Ви идват подложките за хранене, върху които е отпечатана диаграма на съдовете и приборите за хранене, така както трябва да бъдат подредени според етикета. От Вас се иска само да ги наредите върху обозначените места. Хитро, а? Ако пък гостите Ви нямат чувство за хумор, използвайте подложките само като наръчник как правилно да подредите масата.


3. 3D подложки
  
Интересни подложки за сервиране

Тези подложки с "изскачащ" дизайн са наистина впечатляващи. Въпреки че са направени от хартия, което следва да покаже, че са предназначени за еднократна употреба, те държат висока цена - $34 за 10 броя. Но пък са наистина неустоими, както можете да се убедите сами. 3D подложките са перфектен подарък за всяка домакиня. Предлагат се в два цвята – бяло или кремаво.


4. Файбър оптични подложки

Интересни подложки за сервиране
 
Развитието на технологиите позволява оптични влакна да се използват в мебелната промишленост. Файбър оптичните подложки излъчват цветна светлина от цялата си повърхност и създават зашеметяващ светлинен ефект. За разлика от LED осветлението, електролуминесцентните или неоновите лампи, светлината в оптичните влакна се излъчва от много фин слой, което създава чувство за мистерия, красота и изтънченост. Размерите на тези подложки са 35 х 50 см.


5. Mac OS подложка
  
Интересни подложки за сервиране

Перфектният подарък за един истински хакер е тази подложка за хранене, която има формата на иконката на папка в операционната система Mac. Дизайнът й е изчистен, което позволява да се впише добре във всеки един дом. Mac подложките се предлагат в комплект от 2 или 4 броя.  Цената е повече от достъпна, а биха зарадвали всички фенове на Apple.


6. Дигитална подложка
  
Интересни подложки за сервиране

С развитието на технологиите дори и декорациите започнаха да стават цифрови. Проектирани от  Rodrigo Wolff, тези подложки за сервиране са изработени от еластичен екраниращ материал и могат да се навиват на руло. Снимките от цифрова камера, от USB флаш памет или от интернет лесно и бързо се пренасят върху подложката. Сега вече можете да разглеждате любимите си снимки, дори и когато се храните.


Източник: oddee.com







Няма коментари


ключови думи
сервиране, подложки за сервиране, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg