фирми продукти
представяме
работа
 
Собствено ''облаче'' за сладки сънища

След като има люлеещи се столове, защо да няма и люлеещо се легло? Явно това е била и мисълта на немския дизайнер Manuel Kloker, когато е създавал своя модел, наречен Private Cloud – Вашето "персонално облаче" за сладки сънища. Това е легло, което притежава способността да се люлее, благодарение на своя дизайн – елипса. Когато потребителят реши, че люлеенето му е достатъчно, той разполага с възможността са стопира движението на мебела чрез специални подпори, които се слагат в основата на леглото.

Дизайнът на Private Cloud вече е патентован от своя създател. Благодарение на него потребителят ще разполага с огромна люлка, върху която ще може да спи, да се излежава с книга в ръка или пък да се усамоти с любимия човек. Заради специфичната си функционалност леглото има нужда от повече пространство в сравнение с нормалните легла, но според създателите му тази "жертва" си струва, тъй като моделът предлага едно съвсем ново изживяване.

Моделът се предлага в 7 различни размера, най-малкият от които е 100 см., а най-големият – 220 см. Цената на леглото зависи основно от големината му и варира от 4650 до 5350 евро. Стандартният модел е с височина на повърхността за лягане (от пода) 66 см. и цялостна височина 180 см. Дебелината на самата повърхност е 20 см., а дължината на елипсата – 240 см.
www.private-cloud.de


24 май 2012 22:20 | oblache
От: kraska
oleee neveroqtno e
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
дизайн, интериор, люлка, мебел, функционалност, легло

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg