фирми продукти
представяме
работа
 
Как да приемем фън шуй

Не е лесно да се разбере защо поставянето на огледало или преместването на леглото трябва изведнъж да подобрят взаимоотношенията ни, но ако се интересувате повече от фън шуй постепено ще разберете и ще започнете да експериментирате някои методи на учението.
Не възприемайте фън шуй като суеверие, а като символика. Известни психолози като Карл Юнг са доказали, че подсъзнанието се влияе от символи, които съзнанието възприема като несъществени. Макар фън шуй да работи, поради концентрацията и разпиляването на чи, ако смятате, че ви е трудно да възприемете това вие винаги можете да отдавате заслуга за успеха си на факта, че сте повлияли на подсъзнанието си достатъчно, за да работи в полза на желаните от вас резултати. Тогава можете да възприемете фън шуй като стенографиран наръчник от правила за въздействие върху подсъзнанието. Така или иначе това няма значение, тъй като фън шуй наистина действа!
Не мислете, че нещата при фън шуй са произволни. Правилата не са изработени случайно. Немарливото и неправилно използване на фън шуй може толкова ефективно да ви донесе лош късмет, колкото правилното използване да ви донесе добър.


Няма коментари


ключови думи
фън шуй

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg