фирми продукти
представяме
работа
 
''Закачалки'' за канапето

Немската компания Vanpey е автор и производител на тези едновременно простички, но и гениални приспособления. Никаква електроника и изключително опростен дизайн, но с максимална функционалност. Името на приспособлението е SofaHanger и служи за удобна поставка на храна и напитки върху канапето или фотьойла. То не само спестява много усилия, но и намалява риска от разливане на течности върху мебелите или изцапването им с храна."Закачалката - масичка" се състои от една или две части – едната обхваща страничната облегалка, а другата стои до нея. И двете повърхности са подходящи за поставяне на чаша вода например, чинийка с плодове или пък книга. Достъпът до тях е много по-бърз и лесен от този до масичката за кафе например, защото тук няма нужда да се навеждате или протягате. Продуктът е особено подходящ избор за малки жилища или пространства, където могат да спестят немалко място като заместят холната масичка.

SofaHanger се правят ръчно и са проектирана така, че да пасват идеално на облегалката на мебела. Приспособлението се предлага в няколко модела. Моделът "Alu" е направен от алуминий с орехов фурнир – той е лек, гъвкав и нечуплив, с височина 23 см и само една повърхност за употреба. "Alu-U" пък е с U-образна форма, предлагаща две използваеми повърхности – една върху самата облегалка и една долу.Моделът "Bordeaux" пък е направен от MDF, лакиран е и е оцветен в цвят бордо. Височината му е 23 см.
Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадените продукти. Екипът ни няма информация дали продуктът се предлагат на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.


Източник: www.vanpey.deНяма коментари


ключови думи
опростен дизайн, функционалност, SofaHanger, поставка, закачалка масичка, дизайн, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg