фирми продукти
представяме
работа
 
''Криви'' саксийки с баня за птички

Комбинирайте саксийки със зеленина и баня за птици в един необичаен аксесоар. Ще изумите хората, които влизат в двора или градината Ви с необикновената форма на конструкцията, която наподобява хаотично поставени една върху друга саксии с фигурка и съд за вода. Вижте каква е тайната на структурата.

''Криви'' саксийки с баня за птички

Необходими материали:


* керамични саксийки с няколко размера
* парче армировка с дължина 140 сантиметра или според Вашето желание
* спрей боя в желаните разцветки
* купичка за вода
* по желание можете да поставите керамична птичка
* силно водоустойчиво лепило

''Криви'' саксийки с баня за птички

Инструкции:

1. Нанесете грунд върху всички саксийки, изчакайте да изсъхне и нанесете спрей боята в желаните разцветки. Добре е да използвате боя за екстериорни повърхности. Изчакайте да изсъхне добре. За да защитите боята може да нанесете слой лак във формата на спрей и да изчакате да изсъхне добре.

''Криви'' саксийки с баня за птички

2. Измерете височината на всяка саксийка, съберете ги и добавете 60 сантиметра, за да обособите дължината на арматурата. Срежете парчето или поръчайте да Ви го срежат. С чук забийте арматурата в земята, в зоната, в която искате да стои цветния акцент в двора или градината. Забийте го добре, поне 60 сантиметра, за да е достатъчно стабилна основа за тежестта на всички саксийки.


3. Промушете през дренажния отвор най-голямата саксия, която е за основа на акцента. Ако фабричният отвор не е достатъчно голям за арматурата, пробийте с батерийна дрелка, за да пасне на железния прът. Върху основата нанижете по-малка саксия и я килнете на една страна. Върху нея поставете трета и я килнете на другата посока – опрете я върху ръба на долната саксия.

''Криви'' саксийки с баня за птички

''Криви'' саксийки с баня за птички

Нанижете всички саксии върху арматурата, като сменяте посоките и опирате всяка саксия в ръба на долната. Поставете във всички саксии почвена смес, а в най-горната поставете пясък за тежест.

''Криви'' саксийки с баня за птички

4. Използвайте порцеланов, стъклен или пластмасов съд, който да поставите върху основата за баня за птички. Залепете с лепило на ръба на съда керамична птичка. За този проект е използвано срязано парче от стар глобус.

''Криви'' саксийки с баня за птички

5. Засадете желаната зеленина в саксийките. Налейте вода в банята за птички.

''Криви'' саксийки с баня за птички


Източник: curbly.com







28 април 2012 21:25 | Красота!
От: knowledge
Много оригинална идея!
27 април 2012 17:14 | Христова
От: Весела
Много оригинална идея! Направо съм фен на сайта.
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
саксии, идеи за градината, цветен акцент, декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg