фирми продукти
представяме
работа
 
Как да освежите кухненския интериор

Ако сте изморени от стария и скучен интериор в кухнята си, най-лесният начин да освежите дизайна е с помощта на боя. Можете да потърсите вдъхновение за работата си от цвета и десена на пердетата, покривките и дори пода в помещението. В показания тук вариант основният мотив е червено-бял, а щампите могат да бъдат различни – квадратчета, симетрични точки или пък звезди. Ефектът ще бъде голям, дори ако освежите само една част от дизайна – например фаянсовите плочки около мивката.

Инструменти и материали:
• линийка
• молив
• четки за рисуване с различна дебелина на писеца
• непрозрачна боя за керамика в един или повече цвята

Забележка: Повечето бои за керамика са подходящи за миене, но не се препоръчват за обработка на повърхности, които са в контакт с храна. Ето защо за избора си на боя се посъветвайте предварително с консултант-продавача в магазина или използвайте боите само за стените, без да покривате плота около мивката.

Стъпки на изпълнение:
1. Подгответе повърхността на плочките като я измиете със сапун и вода. Оставете на изсъхне.

2. Ако имате твърде големи плочки, можете да разделите всяка плочка на 4 част с помощта на линийката. След това обособете всяко от четирите квадратчета и го оцветете в различен цвят, така че да се създаде илюзията за повече, но по-малки плочки.

3. След като повърхността изсъхне можете да добавите допълнителни детайли към дизайна. Това може да стане на ръка или с помощта на шаблон. Накрая оставете повърхността на изсъхне напълно и се насладете на резултатите.
www.diyideas.com


Няма коментари


ключови думи
кухненски интериор, освежаване на кухнята, направи си сам, идеи, боядисване

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg