фирми продукти
представяме
работа
 
Креватче за новородени от ново поколение

Идеята за този продукт е толкова естествена, че човек няма как да не се зачуди как така не е била измислена досега. Леглото се нарича Culla Belly (от итал. culla – люлка и от англ. belly – корем) и е създадено от италианските дизайнери Andrea Garuti и Manuela Busetti. Неговият дизайн дава възможност на майката да бъде със своето новородено бебе по-дълго време, дори по време на сън. Това се постига посредством специална подложка, която позволява креватчето да се прикачи към спалнята на родителите. Същевременно то може да се използва и самостоятелно, като стандартно креватче - люлка.

Основното вдъхновение за продукта са изследванията, според които за новородените е изключително важно да бъдат колкото се може по-близо до майка си, особено в първите си месеци след раждането си. Culla Belly спомага именно тази толкова ценна комуникация. Дизайнът му е изключително изчистен и ергономичен, като са спазени всякакъв вид условия за безопасност на бебето. Креватчето е носител на първа награда от "Playing Design International Competition 2007" за дизайн на детска мебел.

 

 

 

www.busetti-garuti.it17 февруари 2010 16:31 | Страхотен дизайн!
От: Дени
Иначе идеята никак не е нова. В къщи сме направили същото като просто сме долепили кошарата до леглото на същото ниво и като гледам ще си я ползваме доста по-дълго това креватче.
9 ноември 2009 13:35 | Креватче
От: Вени
Страхотна идея и практична. Чудесна е. Изглежда много прктично.
25 юни 2009 20:33 | Уникално е...
От: Деян
... това, което са измислили тези двама италианци. Браво.
8 януари 2009 15:55 | креватче за новородено от ново поколение
От: антон
страхотно,практично,модерно.
13 юли 2008 18:01 | Страхотно
От: Галя
Нека да има повече такива идеи!!!
1 ]
5 резултата в 1 страница


ключови думи
креватче, дизайн, детски мебели, люлка, детско обзавеждане

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg