фирми продукти
представяме
работа
 
Килим - карта

Този необикновен килим е създаден от дизайнера Seyed Alavi и е реализиран още през 2005 година. Той представлява реализация на реална картина – изглед от птичи поглед на областта около река Сакраменто, заедно с типичния й релеф и особености. Това превръща килима в своеобразна географска карта на местността, която включва около 80.5 километра от дължината на реката.

Името на нестандартния килим е Flying Carpet (Летящо килимче) и то не е никак случайно. Килимът е създаден специално за пешеходния мост, който свързва терминала на международното летище в град Сакраменто с подземния паркинг. Ето защо неговата основна цел е да създаде асоциация с летенето и с онази гледна точка към света, която може да бъде възприета само от самолет или друго летателно тяло. Освен това той може да се възприеме и като един нестандартен начин за посрещане на пристигащите в града, тъй като ще е едно от първите неща, които те ще видят на излизане от летището.

Flying Carpet e създаден с помощта на съвременните дигитални технологии и е изтъкан от вълна и найлонови нишки. Целият проект с дължина 45.7 метра и ширина 5.6 метра.www.octopusstudios.com


20 октомври 2011 13:48 | nqma
От: nqma
Strahotna ideq!
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
Flying Carpet, килим карта, дизайн, технологии, проект, вълнен килим

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg