фирми продукти
представяме
работа
 
Светодиодни свещи за безопасна декорация

Ето това вече е едно много практично решение на проблема за пожарната безопасност – и то без да се налага да се отказваме от иначе толкова приятната атмосфера на горящи свещи. Макар да не им личи от пръв поглед, тези свещи не са истински, а са създадени по така наречената LED технология – светлина с помощта на светодиоди.

Това е една възможност за всички, които имат деца или домашни животни, и не желаят да рискуват да подпалят дома си заради секунда невнимание или лудория. Както и за всички, които мразят да почистват капките разтопен восък от масата. Всъщност, с изключение на електрониката, светодиодните свещи са направени от восък, като това допълнително способства за естествения им външен вид. И за да изглеждат те още повече като истински, LED свещите имат възможността да се изгасят по начина, по който можете да изгасите и обикновена свещ – като духнете "пламъка". Но това, което е още по-интересно е фактът, че и "запалването" става също с леко подухване върху свещта. За да създаде още по-автентична атмосфера, "пламъчето" леко мъждука, за да пресъздаде играта между огън и въздух.

Свещите са с диаметър 7.6 см. и с височина 10 или 15 см., в зависимост от модела. С помощта на един комплект батерии, те могат да светят в продължение на 300 часа. Моделът с височина 10 см. има на дъното бутон, с чиято помощ може да бъде променен цветът на свещта – от син в натурален восъчно-жълт и обратно. Моделът с височина 15 см. пък има превключвател с три позиции – за син цвят, за естествен цвят на восък и за изключване.www.thinkgeek.com


Няма коментари


ключови думи
светещи свещи, светодиодни свещи, пожарната безопасност, LED технология, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg