фирми продукти
представяме
работа
 
Шкаф за баня от... стар куфар

Ако намерите на тавана или на разпродажба малък куфар с винтидж визия, можете да го използвате за изработка на ефектно шкафче за банята. Ако пък искате да замените старата нощна масичка, можете да поставите върху стената акцент от куфара, който можете да използвате за козметика, часовник, книга.

Шкаф за баня от... стар куфар

Имайте предвид, че някои винтидж куфарчета са от картон, което може да е проблем, ако го монтирате в банята. В зависимост от размерите на основата, в шкафчето можете да вместите разнообразни вещи, козметика, аксесоари. Ако не разполагате с достатъчно пространство за огледало в банята, можете да залепите огледална повърхност върху горната част на основата, така че тя да е върху вратичката на шкафчето. Можете да монтирате няколко куфарчета върху стените, за да обособите множество рафтчета.


Необходими материали:


* винтидж куфарче
* медиум за декупаж или лепило
* винтове
* ножици
* макетен нож
* дрелка
* чук
* по желание – тъкан за акцент


Инструкции:


1. Ако искате да включите тъкан, изрежете я спрямо желаната шарка и я залепете върху повърхността на основата. Нанесете лепило или медиум за декупаж, поставете тъканта, притиснете я добре и оставете лепилото да изсъхне.

Шкаф за баня от... стар куфар

Тъй като в проекта е използвана дантела, тя е намазана с лепило и е поставена върху основата, а върху нея не е нанесен слой лепило. Ако използвате плътна тъкан, нанесете върху нея лепило, изчакайте да изсъхне и изрежете ненужните части с ножици.

Шкаф за баня от... стар куфар

Шкаф за баня от... стар куфар

2. Обърнете основата, за да измерите и пробиете отворите за окачване. Металните кукички могат да се монтират вертикално или хоризонтално, индиректно или с винтове. Те могат да се поставят отдолу или отстрани на основата, за да се окачват на тях кърпите за ръце и лице, гъби за баня и прочее. Монтирайте ги в пробитите отвори и ги захванете с гайки от вътрешната част на основата.

Шкаф за баня от... стар куфар

Шкаф за баня от... стар куфар

3. Измерете и пробийте отворите за монтаж на основата върху стената. Измерете центъра на повърхността и преценете как да обособите отворите, за да монтирате основата така, че аксесоарите да издържат на тежестта й.

Шкаф за баня от... стар куфар

4. В зависимост от начина на окачване на основата, използвайте винтове, болтове или гвоздеи, за да монтирате шкафчето върху стената. Може да пробиете предварително отворите за окачване, като използвате дрелка и дюбелчета. Монтирайте основата и тествайте стабилността на окачването.

Шкаф за баня от... стар куфар

5. Можете да поставите върху вътрешните повърхности страници от списания или цветна хартия, като ги залепите с лепило за декупаж, както и цветна тъкан. Върху страничните части на практичния детайл можете да поставите още кукички за окачване, да залепите огледала или да поставите щипки за хартия, за да записвате задачите си. Ако използваното за основа куфарче няма дръжка, чрез която да отваряте вратичката на шкафчето, пробийте отвори и поставете дръжка.

Шкаф за баня от... стар куфар

Шкаф за баня от... стар куфар

Шкаф за баня от... стар куфар


Източник: designspongeonline.com







Няма коментари


ключови думи
шкаф за баня, винтидж куфар, дизайн

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg