фирми продукти
представяме
работа
 
Бягство в ''пещерата''

Представяме Ви една изключително добра идея, дело на японската дизайнерка Sakura Adachi. Това е нестандартна библиотека, наречена "CAVE" (Пещера) – име, което идеално пасва на необикновения дизайн и функционалност на мебела. В библиотеката има вградено специално място, където човек може да избяга от проблемите и да се скрие за кратко от света, за да се отдаде на четене и почивка. Със специфичната си форма, обособеното кътче дава онова малко лично пространство, от което се нуждае понякога всеки от нас.

Отделението за сядане е изградено във форма, която способства удобство и релаксация, и е тапицирано за още по-голям комфорт на седящия. Книгите могат да се подреждат и от двете страни, като по този начин достъпът до тях е изключително бърз и лесен. В горната му част е инсталирано LED осветление (светодиоди), което допълнително улеснява четенето. Цялата тази атмосфера пренася в годините на детството, игрите на криеница и приказните сюжети.

Моделът се предлага в два различни варианта – за възрастни и за деца. Размерите на модела за възрастни са 2.43 м. дължина, 1.47 м. височина и 0.6 м. ширина. Големината на самата седалка пък е 1.55 м. дължина, 1.06 м. височина и 0.6 м. ширина. Размерите на детския модел са 1.8 м. дължина, 1.11 м. височина и 0.6 м. ширина.
www.sakurah.net


9 ноември 2009 13:38 | Относно пещерата
От: Ваня
Изглежда доста практично, усамотено и ентерсно. Харесва ми определено.
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
дизайн, мебел, пещера, нестандартна библиотека, модели

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg