фирми продукти
представяме
работа
 
Персонално работно място за минути

Продължаваме темата за мултифункционалния и компактен дизайн и Ви представяме Design Pod – индивидуално работно място, дело на австралийския дизайнер Andrew Maynard. Нестандартното при продукта е фактът, че той притежава огромен скрит потенциал – всичко необходимо за работа се намира в изключително компактна форма.
Тази обикновена цилиндрична кутия, направена от дърво, всъщност крие един цял мини кабинет. Трансформацията става бързо и лесно, а офисът Ви може да бъде там, където Ви е нужен и тогава, когато Ви е нужен. А в останалото време е достатъчно само да намерите подходящо място, където да поставите кутията в нейния компактен вид.
Design Pod възвръща личното пространство на работещия, без това да пречи на цялостната работа в екип. Той е едно малко и функционално кътче, което създава усещането за усамотеност и спокойствие, за да направи работата по-лека и приятна. Освен това модулът предоставя на потребителите гъвкавостта да променят местонахождението на работното си място – нещо, което е изключително важно в съвременния бизнес свят. Design Pod предоставя пълен спектър от мултимедийни съоръжения, които дават индивидуален контрол върху работните дейности – поради тази причина е особено подходящ за професии, свързани с дизайн, архитектура или инженерна дейност.

www.andrewmaynard.com.au


Няма коментари


ключови думи
мултифункционални мебели, дизайн, компактен дизайн, Design Pod, работно място

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg