фирми продукти
представяме
работа
 
Стол - библиотека

Ако сте от онези хора, които обожават да четат и домът Ви е препълнен с книги, то концепцията на този стол наистина ще Ви допадне. Името му е Bibliochaise, което означава именно "стол – библиотека". Неговият изключително функционален дизайн позволява да побере немалък брой книги, използвайки свободното пространство около, зад и под седалката. Продуктът съчетава едновременно практичност и забавление - книгата Ви ще бъде винаги на една ръка разстояние, без да се налага да ставате, за да я приберете или за да вземете нова.

Bibliochaise е продукт на италианската компания Nobody&co и се предлага в два варианта – Bibliochaise Home и Bibliochaise+. Размерите и на двата варианта са 102 х 86 х 74.5 см., с разнообразие от цветове – както на дървените части на стола, така и на тапицерията му. Според авторите на проекта, столът – библиотека разполага с общо около 5 метра пространство за съхранение на книги, като вероятно в този случай става въпрос за дълбочината на всяка една "кутийка", умножена по техния брой.


www.nobodyandco.it


28 октомври 2011 10:07 | UJAS
От: ILKO
IZKLIU4ITELNO GROZNO NE6TO :)))))))))))
18 ноември 2008 13:26 | mnogo e qko
От: akpani
naistina mnogo prakti4na ideq.Daje bih iskala da imam takuv stol-biblioteka.
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
стол библиотека, практичност, интериор, идеи, Bibliochaise, дизайн, функционалност

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg