фирми продукти
представяме
работа
 
Дъжд от светлина

Банята е онова място от дома, в което всеки търси усамотение и отмора за сетивата. При взимането на душ, ние използваме усещането си за допира на водата до кожата, за опияняващия аромат на душ гела и дори за нежния звук при падането на водните капки. Сега вече можем да се насладим и визуално на ежедневния душ като да се окъпем в светлина... и то буквално.

Американската компания Jaclo е специализирана в производството на аксесоари за банята и предлага едно наистина новаторско решение в тази сфера - Dream Light ("Светлина – мечта"). Продуктът съчетава душ и осветление, но го прави по такъв начин, че създава илюзията за дъжд от падащи капки светлина. Светлината може да бъде програмирана така, че да се включва автоматично с пускането на водата или пък това да се прави ръчно. Интензивността на осветлението обаче е фиксирано.

Технологията на продукта включва тънък лист неръждаема стомана и вградени LED светлини (светодиоди), осветяващи падащите капки в различни цветове. Тази опция предлага възможност за допълнителна релаксация чрез цветотерапия. Dream Light се предлага в 3 различни форми – правоъгълна, квадратна и овална. Размерите на правоъгълния модел са 41 х 51 см., на квадратния - 41 х 41 см., а диаметърът на овалния модел е 41 см.


www.jaclo.com


Няма коментари


ключови думи
светлина, аксесоари за баня, осветление, осветени капки вода, интериор, душ, новаторски решения

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg