фирми продукти
представяме
работа
 
6 практични помощника за дома – 6

Днес на пазара можете да видите всякакви джаджи и практични аксесоари за дома, които улесняват работата в кухнята, почистването, грижата за дома, дори храненето. Те са креативни, семпли и много функционални, сякаш решението на всекидневните проблеми никога не е било толкова лесно. Вижте още няколко практични аксесоари, които ще Ви помогнат в забързаното ежедневие.

Вижте: 6 практични помощника за дома - 5


1. Гумени предпазители за обувки


 6 практични помощника за дома – 6

Предпазете обувките си от плъзгане по време на тренировки или от замърсяване чрез тези гумени аксесоари. Те се разтягат до желаните размери и обхващат обувките стабилно. Така в лошото време обувките Ви ще запазят добрия си вид, докато стигнете до работа или докато се приберете у дома. Гумените предпазители са в няколко разцветки и се перат на ръка или машинно.


2. Сгъваема кутия за храна


 6 практични помощника за дома – 6

Този иновативен продукт дава възможност да носите обяда си от вкъщи и да приберете компактната кутия в чантата си. Кутията е с гъвкаво дъно и се прибира нагоре, като достига размерите на кухненска дъска. Дъното се разгъва в зависимост от обема на яденето. Двете отделения и вграденият двоен прибор са практични и осигуряват лесно хранене в офиса или навън.


3. Сгъваема цедка за чай


 6 практични помощника за дома – 6

Практичната и лесна за носене в чантата цедка за чай можете да използвате с всяка стандартна чаша за кафе. Поставете цедката върху чашата и я напълнете с чаени листенца, запарете и отстранете. Измийте силиконовата цедка с вода, подсушете и приберете в чантата си. Като се сгъне тя се побира в ръката и не заема много пространство в дамската чанта или в чекмеджето на работното бюро.


4. Еко контейнери за храна

 6 практични помощника за дома – 6

Керамичните купички могат да се поставят в микровълновата и в печката, за да затопляте ястията. В тях можете да съхранявате продукти, тъй като те разполагат с пластмасови капачета, за да се съхраняват в хладилника, без да се смесват миризми. Керамичните купички са нашарени с цветни мотиви на патладжан, ряпа и люти чушки.


5. Грил за кюфтета


 6 практични помощника за дома – 6

Можете да изпичате на грил страхотно оформени кюфтета с еднакви размери в тази метална скара с махаща се дръжка. Решетъчните повърхности позволяват на огъня да изпече каймата, но не задържа мазнината в месото. Поставените в секторите смеси се оформят на топки и се превръщат в здравословно ястие.


6. Кутия за шалове


 6 практични помощника за дома – 6

Можете да съхранявате шаловете и коланите в гардероба и антрето чрез тези практични кутии. Те се навиват и съхраняват отделно от дрехите и без да се намачкват и повреждат. Кутията предпазва и от мръсотия, молци и миризми.


Източник: realsimple.com







12 февруари 2013 12:47 | отговор
От: comfort.bg
Здравейте, статията e преводна и не е с рекламна, а с информационна цел. Ако се интересувате от повече подробности, вижте сайта, даден като източник. Не е сигурно дали продуктите се предлагат на нашия пазар.
12 февруари 2013 12:36 | 6 практични помощника за дома – 6
От: Атанасова
Грила за кюфтета е страхотен! Бихте ли споделили къде мога да си го купя в България!
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
идеи за дома, практични аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg