фирми продукти
представяме
работа
 
Късче природа в градския дом

Една оригинална идея за всеки, който живее в голям град, но иска да запази връзката си с природата. Холандският дизайнер Nienke Sybrandy е измислил завеса, която създава усещането, че живеете в къща далеч от градския шум и суета – дом, до чиито прозорец расте дръвче, хвърлящо своята сянка върху прозореца. И то дори, ако живеете на 10-я етаж на висока сграда, сред бетон и метал.
На пръв поглед човек остава с усещането, че до прозореца наистина има дърво, но при по-подробно вглеждане се разбира, че силуетът на "дръвчето" всъщност е т.нар. ASCII. Това е съкращение на American Standard Code for Information Interchange (Американски стандартен код за обмен на информация) – картина, създадена от цифри, букви и препинателни знаци. Така дизайнерът използва новите технологии, за да ни върне назад към основните човешки ценности – природата, уютния дом, спомените от детството и всичко онова, което ни кара да се чувстваме като у дома си.
www.nsybrandy.nl


Няма коментари


ключови думи
оригинални идеи, дизайн, интериор, завеси, декорация, природни елементи

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg