фирми продукти
представяме
работа
 
Мебел - хамелеон

CookLounge е едно 100%-во превъплъщение на модерния интериорен дизайн, при който границите между отделните помещения започват видимо да се размиват, а компактността и мултифункционалността са на почит. Като добавим и елегантният външен вид, то определено можем да причислим концепцията на дизайнера Michael Schmidt към най-страхотните интериорни решения за съвременното жилище.

cook lounge

CookLounge е съчетание между място за готвене (cook) и модул от кресла за сядане (lounge). При трансформацията модулът променя не само външната си форма, но и функционалността си. Това е място, в което удобството се среща с архитектурата, свободното пространство и вкуса. Мултифункционалната мебел е особено подходяща за хора, на които им е писнало да изминават целия път от всекидневната до кухнята за всяко дребно нещо. Както и за тези, които обичат да имат под ръка всичко, необходимо за едно приятно изкарване на вечерта с приятели. CookLounge притежава всички качества, за да бъде част от един непрестанно променящ се интериор, който да се противопостави на скуката и претрупаността.

cook lounge

Кухненската част на мебела включва 3 вградени функционалности – мивка, фурна (или готварска печка) и място за приготвяне на ястията. Освен това модулът съдържа и регулируема маса за хранене. Единствените въпроси, чиито отговори не са напълно ясни, са по какъв начин водата ще достига до модула и как ще се гарантира пожарната безопасност на мебела. Отговорите обаче засега ще трябва да почакат, тъй като CookLounge е все още само концепция и не е пуснат в продажба.

cook lounge

www.yankodesign.comНяма коментари


ключови думи
мебели, мебел-хамелеон, интериорен дизайн, CookLounge, функционалност, кухненска част, кресла за сядане

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg