фирми продукти
представяме
работа
 
Шезлонг във ваната

Докъде ли могат да стигнат производителите на обзавеждане, за да задоволят всички желания на своите потребители – съзнателни или несъзнателни. Ето например дотук – до невероятната идея за вграждане на удобен шезлонг вътре във ваната. Производител на необикновения артикул е немската компания Hoesch, а автор на концепцията е NOA Design.

Продуктът се нарича Water Lounge ("Воден шезлонг") и комбинира в едно цяло удобството на шезлонга с релаксиращите свойства на водата. Идеята е колкото простичка, толкова и гениална. С нейна помощ неудобствата – плъзгането или пък нестабилната позиция на тялото, се неутрализират, а взимането на вана се превръща в едно напълно различно изживяване.

Ваната е изградена от напълно прозрачни стъклени панели, които се поддържат от метална рамка - по този начин изпъква красотата на този изящен дизайн. Шезлонгът пък е изграден от акрилен материал и е с ергономичен дизайн, също поддържан с помощта на деликатна метална конструкция. За още по-голяма наслада от престоя във ваната, производителят е вградил система от малки дупчици, от които излизат мехурчета въздух – така удобството е съчетано с деликатен масаж.

Системата за пълнене на ваната е вградена в специалната въртяща се халогенна лампа с височина 1.4 м. Добавена е и малка 35-сантиметрова вградена масичка, където могат да се поставят чаша вино, книга или свещи. Размерите на шезлонга са 180 см. дължина и 50 см. ширина, а на ваната – 200 х 120 х 58 см., съответно дължина, ширина и височина.
www.hoesch.de


Няма коментари


ключови думи
вграден шезлонг, вана, дизайн, воден шезлонг, Water Lounge, идеи

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg