фирми продукти
представяме
работа
 
Растение в кутия

Още едно невероятно решение за всички онези, които обичат зеленината в дома си. И особено за тази част от тях, които имат голямо желание за това, но пък нямат достатъчно свободно време. Продуктът се нарича Graine de pot (от фр. "семенце от саксия") и в изходен вид представлява кръгла кутия с формата на диск. На пръв поглед дори не може да се разбере какво точно се крие в опаковката, тъй като потенциалът й е "скрит" наистина много добре.

Механизмът на Graine de pot е следният – опаковката се разопакова и в отвора се налива вода. Тъй като съдържанието представлява силно дехидратирана и компресирана почва, под въздействието на водата тя започва да увеличава обема си, докато достигне формата и големината на саксия. Растежът е възможен благодарение на специалния дизайн на пластмасовия контейнер. Накрая в пръстта се засажда приложеното в кутията семенце и оттук нататък всичко зависи от грижите на стопанина. След определено време от саксията израства посаденото растение – онова, което е отбелязано на етикета на опаковката при закупуване.

 

Комплектът на Grain de pot съдържа семенце от годишно растение (например тиква или пък люто чушле), дехидратирана почва и био-разграждаща се пластмасова опаковка. След като семенцето се посади през пролетта, стопанинът му има възможността да му се радва в продължение на около 9 месеца, а след това остатъците могат да бъдат преработени отново. Саксията се предлага в 2 различни размера – с вместимост 2.2 л. и 10 л.

www.clercdesign.com9 ноември 2009 13:42 | Кутия
От: Веси
Това определено ми хареса. Оригинално.
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
решения за дома, озеленяване, Graine de pot, растения, дизайн, саксийни цветя

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg