фирми продукти
представяме
работа
 
''Катереща се'' лампа

Тази лампа обожава да се "катери" по стените, особено ако стената е до легло. Тя е простичка като идея, но за сметка на това е един изключително забавен и полезен аксесоар. Лампата е създадена от дизайнерите Dan Black и Martin Blum. Специфичната повърхност на крушката (сребърна горна част) трансформира светлината така, че да създаде идеални условия за четене – тя е насочена надолу и е достатъчно ярка, но без да заслепява. Затова стената до леглото е особено подходящо място, където може да бъде поставена нестандартната лампа. Моделът се предлага в три различни цвята: бял, син и оранжев.
Структурата на малкият "катерач" е от полирана поцинкована тел. Кабелът е с дължина 2 метра. Препоръчително е за лампата да се използва хромирана крушка с мощност от 40W. Монтажът й е изключително бърз и лесен – нужен е само 1 гвоздей, монтиран здраво в стената, на който тя да се "захване".

Освен "катереща се" лампа, дизайнерите Black и Blum са създали и такава, която "чете". Нейният замисъл и структура са същите като на малкия "катерач", като двете се различават само по своята форма.


Двамата дизайнери обаче не спират дотук и ни изненадват с още няколко нестандартни идеи за осветление.

Това са лампи във формата на семенце, на светеща кутия за подаръци и на водно конче, което се рее във въздуха.

www.black-blum.com


Няма коментари


ключови думи
лампа, катереща се лампа, дизайн, идеи

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg