фирми продукти
представяме
работа
 
Стени в наситени багри

Стандартните цветове за стените на стаите са неутрални, най-често бели или ванилови. Наситените оттенъци обаче са страхотен акцент, независимо дали се употребяват върху една стена или върху всички стени. Вижте няколко предложения за стени в нетрадиционни нюанси, които могат да изпълняват ролята на фокусна точка в интериорите.


Капки лимонов сок


 Стени в наситени багри

Тъмнокафявите стени са цветно предизвикателство за обзавеждането на тази стая, но внимателно подбраните неутрални тонове хармонизират техния наситен характер. Бялото, кремавото и бежовото са чудесна комбинация за този интериор, чийто таван е боядисан в светлокафяв тон с цвят на мляко с кафе. Белите фризове създават контраст, а двете странични масички, боядисани в яркожълто, оформят фокусна точка, която разчупва цветовата схема в интериора.


Пурпурна феерия


 Стени в наситени багри

Пурпурните стени подчертават страхотно белите вградени рафтове и фризове във всекидневната стая. Те са комбинирани с мебели в люлякови и боровинкови тонове, които разчупват дизайна на интериорите, но не изменят основния цветови оттенък. Тъмните оттенъци стоят добре в комбинация с бяло и бежово, особено в светли помещения, в които влиза достатъчно светлина през деня.


С цвят на маслина


 Стени в наситени багри

Стените в тази просторна и светла трапезария са боядисани в наситен зелен оттенък с цвят на зелена маслина. Те са страхотен фон за белите тавани и светлокафявия под. Зелените тонове са подчертани от завесите, които достигат до пода и които са в светлозелено. Основният цвят е комбиниран с бежово и няколко сини акцента, които привличат вниманието, но не създават контраст.


Портокалов аромат

 Стени в наситени багри

Единственият ярък акцент в тази всекидневна стая са яркооранжевите стени. Те са комбинирани с меки тонове на бежово и бяло, които хармонизират и обуздават ярката природа на тези портокалови оттенъци. Тези цветове са много подходящи за помещения с много светлина, тъй като тя подчертава свежия им характер.


Интензивни неутрални тонове

 Стени в наситени багри

Неутралните тонове могат да се трансформират в страхотни акценти за стените, стига да се подберат подходящите оттенъци. Наситените сиви стени на тази стая подхождат перфектно на тапицерията на столовете за хранене. Бежовата настилка и светлият таван са невероятна комбинация за наситените стени, а плюшените пердета са с няколко тона по-светли от основния цвят.


Тъмен шоколад

 Стени в наситени багри

Палитрата на тази всекидневна стая е предимно в светли оттенъци, основно на бяло и бежово. Фокусна точка в интериора са тъмните шоколадови стени, обкантени с бели фризове и комбинирани с аксесоари, които подчертават наситената им природа. Бежовите детайли играят ролята на буфер между тъмните и светлите оттенъци в палитрата и ги хармонизират, за да омекотят контраста.


Керемиден акцент

 Стени в наситени багри

Ако не искате да експериментирате с цветовете и да боядисате изцяло стените с ярки тонове, изберете една от тях или част от стена, за да създадете акцент. В тази всекидневна стая акцент е ивицата керемиденочервена боя, използвана като кант на камината в стаята. Нейният тон е комбиниран с акценти из помещението, които са в бежово, червено и тъмнокафяво.


Ярка комбинация

 Стени в наситени багри

Кафявото се комбинира страхотно с нюанси на жълтото. В тази стая наситените кафяви стени са хармонизирани с неутрални тонове, бяло и сиво, а за акцент са използвани оттенъци на жълтото, например върху възглавниците и картините.


С цвят на узрял домат


 Стени в наситени багри

С цвят на узрял домат и в съчетание с бежово и оранжево, стените в интериора са наситени и ярки. Аксесоарите в червено се съчетават идеално с цвета на завесите и създават настроение, особено в помещения с много светлина.


Какаова кухня


 Стени в наситени багри

Какаовите стени на кухнята допълват хармонично дървесните тонове на настилката, кухненските шкафове и кухненския остров. Тъй като са комбинирани с наситени аксесоари, стените не са фокусна точка в интериора, но са чудесен фон за ярките тонове на дървесината. Белите детайли омекотяват дръзките тонове и създават настроение в стаята.


Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
интериор, дизайн, наситени тонове, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg