фирми продукти
представяме
работа
 
Имитация на камъни за украса на дома

 

 

 

Френската дизайнерка Стефани Марин (Stephanie Marin) е почерпила вдъхновение от природата и е създала своята серия продукти, наречена "Livingstones" ("Живи камъни"). Серията съдържа различни видове мебели - столове, канапета и декоративни възглавнички, които на външен вид приличат на обли речни камъни или скални късове. Концепцията е едновременно древна, тъй като връща съвременния човек към връзката му с природата, но и модерна, защото придава на интериора щипка стил и екзотика.

 

 

Различните "камъни" са с различна форма и размер, като повечето от тях притежават повече от една функционалност. Въпреки приликата си с камъка обаче, който се асоциира с твърдост и студенина, Livingstones са изключително меки и топли - идеални за игра, за почивка и дори за дрямка. Така твърдението, че едно от най-некомфортните неща е да спиш върху камък, вече не е напълно вярно. "Камъните" са изработени от 100% чиста вълна или полар (за хората, алергични към вълна), както и хипоалергични силиконови нишки. Моделите се предлагат в два различни варианта – за интериорна и за екстериорна употреба, като всеки тип се предлага в няколко различни разцветки. Моделите са изработени в 12 различни форми, като най-малките са с размери 29 х 26 х 10 см., а най-големите – 200 х 140 х 70 см.

 

 

 

 

 

 

Източник: livingstones.fr20 ноември 2008 13:47 | edno tsialo
От: Mira
Da ne zabraviame che sme prosto edna prashinka v tova prostranstvo. Edno ot osnovnite pravila v zhivota e che sme nedelima chast ot prirodata....
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
живи камъни, дизайн, livingstones, интериорна употреба, екстериор, украса за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg