фирми продукти
представяме
работа
 
Мебел за тийнейджъри... и не само

Високите технологии все по-сериозно навлизат в сферата на мебелния дизайн. Мултифункционалността и компактността пък от друга страна винаги са били на мода. "Wave Chaise" (от англ. "wave" – вълна, вълнообразна линия и "chaise" – съкр. за шезлонг) е продукт, който съчетава и двете тенденции. Той е дело на бразилската дизайнерка Roberta Ramme и е съобразен с активния и нестандартен начин на живот на тийнейджърите.

Дизайнът на Wave Chaise е изключително разчупен и модерен, базирайки се основно на извивките като форма. Моделът съчетава красота, мултифункционалност и високи технологии. Той представлява компактен модул, в чиято основа е разположено легло-шезлонг – място за почивка, четиво или дрямка. Вътре в самия модул са вградени телевизор, DVD и музикална система. Отделно от това има вградени ниши за съхранение на CD и DVD дискове, както и за книги – всичко това разположено така, че да бъде на една ръка разстояние. В предната част на модула пък е монтирано бюро за компютър.

Според думите на самата дизайнерка, Wave Chaise е мебел, "облечена" в новаторски дизайн, интензивни цветове, ергономия и технология. Въпреки че е предназначен за тийнейджъри, мебелът вероятно би изкушил и по-възрастните заради неоспоримите си качества и нестандартен външен вид. За съжаление обаче, на този етап Wave Chaise съществува само като концепция.


Източник: stumbleupon.com29 юли 2013 09:37 | отговор
От: comfort.bg
Здравейте, статията e преводна и не е с рекламна, а с информационна цел. Ако се интересувате от повече подробности, вижте сайта, даден като източник. Не е сигурно дали продуктите се предлагат на нашия пазар.
27 юли 2013 17:03 | wave chaise
От: силвия
каква е цената на леглото?
1 ]
2 резултата в 1 страница

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg